Kontakt kundtjänst

Kontakt ring/SMS: 070-2297818

E-mail: 2297818@gmail.com

Eller använd formuläret nedan.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Kontakt detaljer:

(eRÖKT) Rökeriets E-handel i Sverige AB

Norra Tullportsgatan 24

74231 Östhammar

Tel:070-2297818

E-post: 2297818@gmail.com

Org,nr: 559192-0342

Moms nr: SE5591920342SE

F-skatt finns.

Köp- och leveransvillkor i Sverige

Dessa allmänna villkor för köp och leverans är tillämpliga på alla köpavtal som du ingår med (eRÖKT) Rökeriets E-Handel Sverige AB. Genom att beställa från Rökeriets E-handel Sverige AB org. nr: 559192-0342 accepterar du dessa allmänna villkor.

Beställning

Frakt 69:- oavsett ordervärde vid DHL Servicepointfrakt, tunga skrymmande se resp. vara. Vi reserverar oss mot slutförsäljning och förbehåller oss rätten att löpandegöra produktändringar och förbättringar. Vi förbehåller oss även rätten att restnotera eller annulera beställningar på varor som är slut i lager.För att handla i vår  internetbutik måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande (målsman kan maila godkännande till oss).

Priser

Priser som anges är i svenska kronor inkluderar mervärdesskatt. Priserna gäller tillsvidare. För produkter som ingår i olika kampanjer gäller priserna under aktuell kampanjperiod. Vi reserverar oss för prisfel och prisändringar på grund av ändrad moms, onormalt stora valuta förändringar, inköpspriser, samt ändringar i eller förekomsten av lagstadgade avgifter. Vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller vi oss rätten att annulera ordern.

Leverans & Frakt

Du betalar endast 69:- det är normal frakt Vi leverar i första hand DHL service point. Vill du hämta eller särskild leverans, kontakta oss. För tungt och skrymmande gods över 20kg gäller Närområdesfrakt  300:-,(Stockholm, Mälardalen upp till Gävle) ordervärde minst 3000:-. Övriga landet DHL Homedelivery eller Bussgods efter offert.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det man mottagit varorna. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den . Varan måste vara i väsentligen oförändrat skick för att du ska kunna ångra köpet. Alla eventuella tillbehör ska finnas med vid returen. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka det återbetalar vi det belopp du har betalt. När du ångrar ett köp ska du som kund stå för returfrakten. Ångerrätt gäller inte för specialbeställda varor utanför vårt ordinarie sortiment.

Sekretesspolicy

Personuppgifter: Rökeriets E-Handel Sverige AB är ansvarigt för de personuppgifter som du lämnat till oss när du registrerar dig som kund och/eller handlar online eller genom telefon eller vid reklamation. Då godkänner du även att  Rökeriets E-Handel Sverige AB lagrar och använder dessa uppgifter för att kunna fullfölja sina åtaganden samt kunna ge dig bästa möjliga service.

KÖP MED PAYSON FAKTURA!

Villkor Payson Checkout 2.0 och Faktura

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

PaysonFaktura
“Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 45 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige”

Om Paysonfaktura
“Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 45 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

Information om ångerrätt
“Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

Information om pantsättning
“Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.”